Omgång 83 Maj 2017Då var det dags att summera Majmånad i Turf för JKJE. Min 25 omgång i Turf. Kort omgång och blygsamma poäng men en fantastisk turfomgång på alla sätt och vis.  
68361 p
352 z varav 87 unika.
Bonanza medalj och Crowdy 34.
Jag gjorde en ordentlig omgångsstart med ett ryck ända ner till Tynnered, jag tog zoner som uppe på berget och Krumsprånget och tog den 21a bryggan ut till zonen Hinsholmen, Älvsborgs kyrka som var en fin unik inte att förglömma. 6 dagar in i omgången åkte jag till Jönköping och årets största Turf Event: Bonanzan! Där jag kom på 18e p...lats. Nytt i appen för bonanzahelgen var crowdy 34 men tror vi var över 100 på en yta om 20X20 meter. Fantastisk helg i Jönköping. Helgen efter tog jag min godkända föreslagna zon Bockabyn utanför Borås som ser ut som en spökstad mitt ute i skogen men har förr varit träningsområde för regementet. I Borås tog jag även ett par unika zoner. En vecka innan omgångsstart drog jag till Fucking Åmål och rensade, 23 grader sol och ett svalkande första sommarbad i Vänern, 15 grader typ. Jag var även uppe å plockade zoner i Hammarkullen innan karnevalen. 23 grader i Rio och 22 grader i Göteborg säger väl en hel del.  Sommarvädret kom äntligen så jag fick en ny hemmazon med det somriga namnet, Sommarvädret.
Badbalja och JKJE rekar eventområdet på Apslätten för Gbg open och spelar in en PR-film som sändes direkt i Turf.

Här ska en zon ligga hävdar Badbalja bestämt ståendes i Göteborg äldsta kyrka med anor från 1100 talet i Härlanda. Gustav Vasa lät riva denna när staden anlades ett par kilometer västerut. 

 P.g.a av censur så är zonens namn döpt till Fucking Åmåls engelska titel; Showmelove.
TOPP 3 Unika zoner för omgången:
Bockabyn, Västra Götaland (Borås)

Örnäsbadet. Västra Götaland (Åmål)

Jaratopp, Jönköping (Min och Tynnereds bravader mitt i natten går att läsa om i Bonanza inlägget.

Icke att förglömma en annan unik zon som även var en nyhet på Hisingen; Gamla Härket, naturskön förtätningszon vid Rambergets fot.
Återbesök av fina zoner:


Krumsprånget, GöteborgUppepåBerget, Göteborg
Talattan, Göteborg där jag fick ducka för svingande master. Tur jag hade hjälm!
Hammarkullenzonen fick karnevalfeeling
Med 23h kvar på Turfomgång 83 så förvandlades Mastsquare till ett enda stort dansgolv för rejvande festglada på den årliga Andralångdagen.