Turfomgång April-Maj 2017 1. Sammanfattning av turfomgång 82 April
  Antal poäng: 129829
  Unika zoner: 164 av 643 z.
  Jag rankade upp till Level 41.
  Medalj för 100 zoner under 24h...
  Medalj för 3 broar på 10 min, ( i Hallsberg av alla ställen!)
  Det har varit en fantastisk kul omgång, jag fortsatte Skånska Klassikern med Wsnurr och Mani, träffade TXL och Tremorbalk i Skåne och fick även träffa rekord -turfaren Kiraly tidigt i omgången. Tänk va han kört på sedan dess för att slå månadsrekord i turf, jösses!. Veckan efter reste jag till min 48e Turfregion Schweiz. Helgen därefter va det Turf på hemmaplan och jag blev inbjuden på trevlig middag hos badbalja när jag började rensa hans zoner i öster. Detta ledde till att jag dagen efter kammade hem 100z på 24h. Jag var även till unika zoner i VG, Hör och häpna Marks kommun som unik. Helgen därefter satte jag kurs till Hallsberg där jag träffade Moskeroll, Madde68 och Honda, fick en unikatur i Närke, unika i Örebro, Hallsberg och Askersund med sin mc cortegen. avslut av omgång på turffika i lördags utomhus vid kopparmärra med gassande 22 grader sol. Vi var Tantcykel, Movemania, Wsnurr, HappyF, Tynnered, Gusi och finbesök av Snabelanna från Kalmar.

 2. Roligt va även att det dök upp en jobbzon när jag var påväg ut till fabriken i Låssby, så nu kan jag turfa på rasterna. Tack Munin =)

 3. Några Intressanta unika zoner denna omgången :
 4. Swedemomitt, Örebro (Sveriges demografiska mittpunkt)
  Skåle klint, Örebro
  Lyckligagatan, Örebro
  Prekebogumman, Västra Götaland
  Kapellbrucke, Switzerland
  Bern, Switzerland
  Gråen, Skåne
  Hjortsprånget, Skåne
  Nimis, Skåne
  Tresjö, Västra Götaland
  Rådanäs, Västra Götaland (utsikt över Landvettersjön)